Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Fiets maatje

Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 2 aug 2021
Koning Lodewijklaan 387b, 7314 AZ Apeldoorn, Nederland
NederlandsBestuurAdvies & MentoringSociaal contactActiviteiten begeleidenSportBuiten
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Atlant wonen zorg welzijn
#44091
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Fiets-maatje/44091 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Duofietsen met een dementerende bewoner. Meneer is een vrolijke gezellige kletser, met heel veel energie.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken voor een bewoner met dementie een vrijwilliger die met hem regelmatig een fietsuitstapje op de duofiets maakt. Meneer is nog erg energiek en heeft veel zin in een praatje en persoonlijke aandacht. Zijn echtgenote, met wie hij samen op Berkenhove woont is blij als we iemand voor haar man kunnen vinden die samen met haar een stukje van die energie kan opvangen. Beiden hebben ze baat bij structuur. Het zou fijn zijn als met jou dan op regelmatige basis een afspraak kunnen maken om met meneer een leuk en gezellig uitstapje op de fiets te maken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Op loopafstand van paleis het Loo, vlakbij het centrum van Apeldoorn vind je Locatie Berkenhove.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.