Skip Sidebar

Over ons

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een ...

Zorg & WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deel

Een jaren 70-80 Disco Vrijwilliger.

Flexibel
Beatrijsgaarde, 7329 BK Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen2 plaatsen over.
Deel activiteit
#42164
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Atlant-wonen-zorg-welzijn/activiteiten/Een-jaren-70-80-Disco-Vrijwilliger/42164 om je aan te melden

Samenvatting

Heb je goede herinneringen aan de muziek uit de jaren 70/80, dan is dit de kans om terug te gaan in die tijd.
Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers en vrijwilligers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.
Wij werken niet alleen nauw samen met het sociale netwerk van de bewoners maar ook met vrijwilligers. Zij zijn heel belangrijk voor ons. We geven kennis en medewerking, zodat de vrijwilliger zijn aandacht kan geven aan de bewoner.
In verpleeghuis Heemhof kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten, waaronder verschillende recreatieve activiteiten, een gespreksgroep, een filmmiddag en allerlei muziekavonden. Voor de verschillende doelgroepen. Vrijwilligers dragen daar aan bij.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

In verpleeghuis Heemhof verblijven ouderen met dementie en er is een groep jongere mensen met de erfelijke ziekte Chorea van Huntington. Op beide doelgroepen zijn collega-vrijwilligers actief naast het team van medewerkers en de vele familieleden van de bewoners.

Werkzaamheden

We zijn opzoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de maandelijkse discoavond, speciaal voor de doelgroep Huntington en een aantal enthousiaste ouderen. Een groot aantal bewoners met de ziekte van Huntington zijn opgegroeid in de jaren 70 en 80. Ben jij ook opgegroeid met discomuziek en vind je het leuk om mensen een mooie avond te laten beleven. Dan is dit het vrijwilligerswerk dat bij je past.

Wij vragen

Om de bewoners in de juiste sfeer te laten komen kleden we eerst met elkaar het grand café aan in de discosfeer. Daarna halen we de discogangers op die graag een avondje willen swingen. Tijdens het swingen kan de bewoner ook gebruik maken van een rolstoel of een bed. De medewerkers en de vrijwilligers zijn dan ook nodig om de boel in beweging te krijgen. Je begrijpt het al je moet dus wel sterk zijn en wat rijvaardigheden hebben zodat er niet gebotst wordt op de dansvloer.

 • Muziek kennis,
 • Humor,
 • Swingende heupen,
 • Energie,
 • Geduld,
 • Creatieve ideeën om met de bewoners te swingen,

 Wij bieden

De activiteitenbegeleider geeft uitleg over de mogelijkheden van de bewoners, en hoe je als vrijwilliger het beste om kunt gaan met de bewoners. Zodat jullie samen een keer in de maand een topavond hebben.  

 • Opstart kennis maken met activiteiten begeleider, medewerkers, collega vrijwilligers en discogangers,
 • Wegwijs maken bij  deze locatie en in het Grand café,
 • Goede informatie over de bewoner en het omgaan met de verschillende bewoners, 
 • WA ongevallen verzekering,
 • Reiskosten vergoeding,

Tijdsbesteding

De eerste dinsdagavond van de maand van 18.00 tot 21.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Atlant wonen zorg welzijn

‘Wij geven ruimte’
Ruimte is een plek, je eígen omgeving met alles wat erbij hoort: geluid, geur, licht, sfeer, kleur, gedachten, je dromen. Ruimte is ook een vrijwel oneindig beschikbare plaats, een kans, mogelijkheden. Het is al dat wat wij ieder mens toewensen – cliënt, naaste, vrijwilliger, medewerker – iedereen. Wij willen die ruimte geven: een plek om jezelf te zijn. Met ruimte kun je je ontplooien, zoals je dat zelf wilt. Precies wat jou past.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen2 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)