Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Webinar Partnergeweld

Training · 21 jun, 15:00 - 16:30
Vanuit huis
Aanmeldingen sluiten in 25 days.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#52145
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Webinar-Partnergeweld/52145 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Partnergeweld, waar slaat liefde om in geweld?

Uitgebreide omschrijving

Geweld stopt niet vanzelf. Iedereen kan iets doen, ook als je twijfelt! In dit Webinar word je meegenomen in de dynamiek die ontstaat tussen partners in een relatie. We staan stil bij de factoren waardoor liefde kan omslaan in geweld. Herkennen van de rode vlaggen en bespreekbaar maken van je onderbuikgevoelens. Je krijgt inzicht in de ontwikkeling van geweld binnen relaties en hoe het komt dat geweld in relaties soms jaren duurt voor het geweld wordt doorbroken. Krijg handvatten voor het nemen van stappen in jouw rol als professional. Want de spiraal van geweld doorbreken doen we samen!


Voor wie

Professionals in de regio's Arnhem/Achterhoek, Ede, Nijmegen en Apeldoorn, die een rol hebben in het (vroegtijdig) signaleren van huiselijk geweld, zoals sociale wijkteammedewerkers, zorgverleners, onderwijspersoneel en personeel in de kinderopvang. Ook als je als vrijwilliger met dit onderwerp in aanraking komt kun je deelnemen.


Onderwerpen

– Verschillende vormen van partnergeweld

– De werking van de geweldspiraal

– Systemische benadering van partnergeweld

– Krijg zicht op beschermende factoren en coping mechanismen

– Handvatten om stappen te nemen vanuit jouw professionele rol


Aanmelden via Moviera:

Webinar Partnergeweld - 21 juni 2022 - Moviera


Na aanmelding stuurt Moviera enkele dagen voor het Webinar een Zoom link toe.

Aanmeldingen sluiten in 25 days.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.