Skip Sidebar

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Webinar Mannenmishandeling

Training · 14 jun 2022, 15:00 - 16:30
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training . Bekijk open trainingen hier.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#52142
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Webinar-Mannenmishandeling/52142 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wist jij dat mannenmishandeling in alle lagen van de bevolking voorkomt?

Uitgebreide omschrijving

Een man kan net zo goed slachtoffer zijn van huiselijk geweld. Mannenmishandeling komt in alle lagen van de bevolking voor. Ongeacht leeftijd, cultuur, milieu, seksuele voorkeur of opleiding. Voor veel mannen is hulp vragen een grote stap. Er spelen gevoelens van schaamte en angst en dat werkt verlammend. In de samenleving zien we ongemak, ongeloof en onwetendheid. Hulp komt te laat op gang. In dit Webinar word je uitgedaagd je eigen waarden en normen onder de loep te nemen. Hoe kun jij als professional het verschil maken in het signaleren en bespreekbaar maken van mannenmishandeling? Wat kun je doen aan preventie? Een expert op gebied van mannenmishandeling geeft dit Webinar.


Voor wie

Professionals in de regio's Arnhem/Achterhoek, Ede, Nijmegen en Apeldoorn, die een rol hebben in het (vroegtijdig) signaleren van huiselijk geweld, zoals sociale wijkteammedewerkers, zorgverleners en onderwijspersoneel. Ook als je als vrijwilliger met dit onderwerp te maken hebt kun je je voor dit Webinar aanmelden.


Onderwerpen

– Introductie Mannenmishandeling

– Feiten en cijfers

– Inzicht in de dynamiek tussen hulpvrager en hulpverlener

– Erkennen en herkennen van mannenmishandeling en bewustwording over de beeldvorming

– Leer hoe je het taboe kunt doorbreken


Aanmelden via Moviera:

Webinar Mannenmishandeling - 14 juni 2022 - Moviera


Na aanmelding stuurt Moviera een Zoom link toe naar dit Webinar.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training . Bekijk open trainingen hier.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.