Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Vrijwilligersroute 2021

Bijeenkomst · 30 okt, 12:00 - 17:00
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel bijeenkomst
#43604
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Vrijwilligersroute-2021/43604 om je aan te melden

Samenvatting

De Vrijwilligersroute is een initiatief van Mensen maken Apeldoorn. Een mooie manier om vrijwilligersorganisaties in contact te brengen met nieuwe vrijwilligers

Uitgebreide omschrijving

Wat is De Vrijwilligersroute?

De Vrijwilligersroute is een initiatief van Mensen maken Apeldoorn voor organisaties die werken met vrijwilligers. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe vrijwilligers te matchen met vrijwilligersorganisaties.


Wil je dat jouw organisatie meedoet met De Vrijwilligersroute? Meld je dan gelijk aan, dit kan tot en met 30 september 2021.


Het doel van de Vrijwilligersroute is dat mensen kennis maken met diverse vrijwilligersorganisaties en de mogelijkheid krijgen om een dagje mee te draaien; om zo te ervaren of die vrijwilligersfunctie bij hen past. Tijdens de Vrijwilligersroute gaan (potentiële) vrijwilligers op bezoek bij meerdere vrijwilligersorganisaties om sfeer te proeven. Ze kijken rond, horen over de organisatie en steken misschien al even de handen uit de mouwen. Bij de organisaties waar het bevalt kunnen ze direct een afspraak maken om op een later moment uitgebreider mee te lopen.

 

Een tocht langs vrijwilligersorganisaties

De Vrijwilligersroute is in de basis een route langs vrijwilligersorganisaties. In deze opzet gaan wij uit van een loop- of fietsroute-variant. Dit om het zo passend mogelijk te maken voor iedere organisatie aan de hand van de wensen en behoeftes van de omgeving. Deelnemers kunnen zelf een route uitstippelen bij voor hen interessante organisaties om te bekijken welk vrijwilligerswerk bij hen past. Met de mogelijkheid om op een korte termijn een keer mee te lopen met de organisatie.


Vrijwilligerswerk

Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan? En wil je organisaties van De Vrijwilligersroute bezoeken? Hou dan onze Socials, de lokale media en de website van Apeldoorn pakt aan in de gaten voor het meest actuele nieuws over De Vrijwilligersroute. Je hoeft je niet aan te melden.


Meer informatie over Mensen maken Apeldoorn - Samen

vind je op www.mensenmakenapeldoorn.nl

Hoe kom ik er?

Apeldoorn > bijeenkomsten > Apeldoorn Pakt Aan > Vrijwilligersroute 2021

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel bijeenkomst

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)