Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Vrijwilliger gevraagd voor schaakles

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 18 aug 2021
Stationsstraat 4, 7311 NS Apeldoorn, Nederland
BestuurAdvies & MentoringSociaal contact
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Pakt Aan
#44408
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Vrijwilliger-gevraagd-voor-schaakles/44408 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Rob Baartse heeft een schaaklesclub bij ontmoetingscentrum Philadwars in Apeldoorn. Elke vrijdagmiddag krijgen schaakliefhebbers met en zonder beperking les.

Uitgebreide omschrijving

Rob Baartse heeft een schaaklesclub bij ontmoetingscentrum Philadwars in Apeldoorn. Elke vrijdagmiddag kunnen hier schaakliefhebbers met en zonder beperking les van hem krijgen. Het is echt een les club en geen schaakclub. Rob heeft een licht verstandelijke beperking en is autistisch. Maar schaken kan hij heel erg goed! Hij heeft een keer het NK gewonnen en de Sportpenning van de gemeente Apeldoorn ontvangen.


Wie zoekt Rob?

Rob zoekt iemand die hem kan helpen met diverse taken om de schaaklessen heen. Bijvoorbeeld helpen met communicatie met de leden. Rob heeft moeite met de communicatie en sociale dingen. Dat komt door zijn autisme. Rob weet dat hij soms bot/direct over kan komen, maar zo bedoelt hij het niet. Omdat Rob heel graag schaakles geeft is een vrijwilliger die hem daarbij helpt welkom.

Vindt jij schaken leuk en wil jij Rob helpen met het reilen en zeilen van de schaaklesclub? Dan zoekt hij jou!


Wat vraagt Rob?

Rob is op zoek naar een vrijwilliger die samen met hem de schaaklessen wil vormgeven. Het gaat om de planning van de lessen, het onderhouden van een whatsapp groep met de deelnemers, het innen van lesgeld en de administratie daarvan. Ook vindt Rob het fijn als je hem helpt tijdens de lessen met de vragen van de deelnemers. Na de les wil hij graag nog kort evalueren. Er kunnen maximaal vier personen aan de lessen deelnemen.

Je bent iemand die verbaal tegen een stootje kan, geduldig is en affiniteit heeft met autisme of je wil hier graag meer over leren. Kennis van schaken is een pré, maar is niet noodzakelijk.


Wat bied vrijwilligerswerk jou?

·        Een mooie vrijwilligersplaats, je leert nieuwe mensen kennen, waardering en een onbetaalbare ervaring

·        Vrijwilligersverzekering via de gemeente Apeldoorn

·        Informatie over autisme en het werken met kwetsbare vrijwilligers


De schaaklesclub is elke vrijdagmiddag van 13.00-14.30 uur bij Philadwars aan de Stationsdwarsstraat 4, 7311 NW Apeldoorn.


Organisatie informatie

De schaaklesclub is een initiatief van Rob zelf en draait al een aantal jaren in Apeldoorn.


Enthousiast? Meld je aan, of neem voor meer informatie contact op met Linda Wildenberg, Verenigingsondersteuner Apeldoorn pakt aan. [email protected] of 055-5270581

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.