Skip Sidebar

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Vrijwilliger gevraagd voor promotie van de schaaklesclub

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 18 aug 2021
Stationsstraat 4, 7311 NS Apeldoorn, Nederland
OnderzoekSociaal contact
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Pakt Aan
#44409
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Vrijwilliger-gevraagd-voor-promotie-van-de-schaaklesclub/44409 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Rob Baartse heeft een schaaklesclub bij ontmoetingscentrum Philadwars in Apeldoorn. Elke vrijdagmiddag krijgen schaakliefhebbers met en zonder beperking les.

Uitgebreide omschrijving

Rob Baartse heeft een schaaklesclub bij ontmoetingscentrum Philadwars in Apeldoorn. Elke vrijdagmiddag kunnen hier schaakliefhebbers met en zonder beperking les van hem krijgen. Het is echt een les club en geen schaakclub. Rob heeft een licht verstandelijke beperking en is autistisch. Maar schaken kan hij heel erg goed! Hij heeft een keer het NK gewonnen en de Sportpenning van de gemeente Apeldoorn ontvangen.


Wie zoekt Rob?

Rob zoekt iemand die hem kan helpen met diverse promotie taken van de schaaklessen om zijn club meer bekendheid te geven. Rob heeft moeite met de communicatie en sociale dingen. Dat komt door zijn autisme. Rob weet dat hij soms bot/direct over kan komen, maar zo bedoelt hij het niet. Rob geeft heel graag schaakles en heeft natuurlijk leden nodig, daarom heeft hij een vrijwilliger die hem daarbij helpt nodig.


Vindt jij het leuk om Rob te helpen met het promoten van de schaaklesclub? Dan zoekt hij jou!


Wat vraagt Rob?

Rob is op zoek naar een vrijwilliger die samen met hem de ledenwerving en de PR van de schaaklessen wil doen. Nieuwe lessen aankondigen via Social media, of flyers. Een persbericht schrijven, en misschien heb je zelf ideeën hoe de lessen het beste gepromoot kunnen worden.

Je bent iemand die verbaal tegen een stootje kan, geduldig is en affiniteit heeft met autisme of je wil hier graag meer over leren. Kennis van schaken is niet noodzakelijk.


Wat bied vrijwilligerswerk jou?

·        Een mooie vrijwilligersplaats, je leert nieuwe mensen kennen, waardering en een onbetaalbare ervaring

·        Vrijwilligersverzekering via de gemeente Apeldoorn

·        Informatie over autisme en het werken met kwetsbare vrijwilligers

De schaaklesclub is elke vrijdagmiddag van 13.00-14.30 uur bij Philadwars aan de Stationsdwarsstraat 4, 7311 NW Apeldoorn.


Organisatie informatie

De schaaklesclub is een initiatief van Rob zelf en draait al een aantal jaren in Apeldoorn.


Enthousiast? Meld je of neem voor meer informatie contact op met Linda Wildenberg, Verenigingsondersteuner Apeldoorn pakt aan. [email protected] of 055-5270581

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Apeldoorn Pakt Aan > Vrijwilliger gevraagd voor promotie van de schaaklesclub

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.