Skip Sidebar

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Training ‘Niet pluis gevoel’

Training · 5 apr 2022, 19:30 - 21:30
Regentesselaan 2b, 7316 AC Apeldoorn, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#49959
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Training-Niet-pluis-gevoel/49959 om je aan te melden

Contactpersoon

Apeldoorn Pakt Aan AlgemeenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Als vrijwilliger kun je in een situatie terecht komen, waarin er veel speelt. Tijdens deze training leer je wat je kunt met een "niet pluis' gevoel.

Uitgebreide omschrijving

Centraal tijdens deze training staat het ‘niet pluis gevoel’, het onderbuikgevoel waarbij je niet precies kan aangeven of er iets mis is, maar waar je wel mee in je maag blijft zitten. Als vrijwilliger werkzaam bij of met mensen met een beperking, kun je best eens in een situatie terecht komen, waarin er veel speelt. Organisaties helpen jou als vrijwilliger om je goed te ondersteunen en begeleiden om deze signalen te herkennen en vooral om je hierin niet alleen te laten staan.

 

Tineke Vollebregt, mantelzorgconsulent bij De Kap, gaat met ons in op het niet pluis gevoel en het ontstaan van de signaleringskaart voor vrijwilligers.

 

  • Wat is een niet pluis gevoel?
  • Moet ik er iets mee of belangrijker kan ik er iets mee?
  • Hoe maak je het niet pluis gevoel bespreekbaar?
  • Wat zijn de belemmeringen bij het signaleren?

 

 

Locatie en tijd:

Dinsdag 5 april 2022. De bijeenkomst is van 19.30-21.30 uur. Er is inloop vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden bij De Kap, Regentesselaan 2b (2e verdieping), er is gratis parkeergelegenheid achter De Kap. (oprijden tot de slagboom, opent

vanzelf)

 

Voor wie: 

Vrijwilligers die werken met mensen met een beperking. Deelname is gratis.

 

Informatie:

Hetty van der Veen, De Kap, e-mail [email protected]

Wilma Hartman, De Klup, e-mail [email protected]

 

Organisatie

Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking. Hierin participeren: Apeldoorn Pakt Aan, Riwis, De Kap, De Klup, Klimmendaal, Uniek sporten en MEE Veluwe. Gezamenlijk organiseren we elk jaar themabijeenkomsten voor vrijwilligers uit Apeldoorn die werken met mensen met een beperking.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training .
Deel training
Apeldoorn > trainingen > Apeldoorn Pakt Aan > Training ‘Niet pluis gevoel’

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.