Skip Navigation
Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel
Online workshop Vrijwilligers werven met een vlog! (NOV)

Online workshop Vrijwilligers werven met een vlog! (NOV)

Training · 19 dec, 19:30 - 21:30
Vanuit huis
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#72799
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Online-workshop-Vrijwilligers-werven-met-een-vlog-NOV/72799 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij een krachtig wervingsvlogje maken? Worstel jij met je boodschap helder te krijgen?

Uitgebreide omschrijving

Een goede vlog begint bij een goed verhaal. Een logisch, rakend verhaal. Hoe beter je het verhaal van je organisatie kent, hoe beter je korte vlog wordt! En kun je een topvlogje insturen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen bijvoorbeeld. Of een krachtig vrijwilligerswervingsvlogje maken dat je op je website en je Socials deelt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een videobeeld meer dan tienduizend! 


In een workshop van 2 uur helpen professioneel filmer Ramon Masius en communicatie adviseur Chulah Berkowitz je op weg om het verhaal van je organisatie helder te krijgen en over te brengen in een vlog. Met behulp van een concreet stappenplan bouwen we ze jouw boodschap op. Aan het einde van de workshop ben je in staat een goede vlog van 1 minuut op te nemen. 

Ramon is professional filmer en maakte de hele productie van de online tv-serie over de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022 en de documentaire van 2023. De online tv-serie is hier te zien en de documentaire kan je via deze link bekijken. Je kunt hem echt alles vragen wanneer het over filmen gaat. Leuk is ook dat Ramon voorstander van verticaal filmen. 

Chulah is communicatieadviseur met een antropologische achtergrond. Ze heeft o.a. jarenlange ervaring en expertise opgedaan met communicatie rond vrijwilligerswerving. Chulah is fan van Simon Sineks' Golden Circle die ervan uitgaat dat mensen en organisaties zouden moeten communiceren vanuit hun 'why'. 

Samen helpen we je af van je spreekangst/cameravrees!


Aanmelden

Aanmelden kan via Sylvia van Rikxoort op [email protected] of door je op te geven op de pagina van het NOV. (Eerst even inloggen op www.nov.nl). Op 23 januari 2024 is deze online workshop nog een keer.

Online workshop: Vrijwilligers werven met vlog! | NOV - Platform Vrijwillige Inzet (vrijwilligerswerk.nl)

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.