Skip Sidebar

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Meer leden (en ledenbehoud) door creatief denken

Training · 10 nov 2021, 19:30 - 21:30
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training. Bekijk open trainingen hier.
Deel training
Apeldoorn Pakt Aan
#46186
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Meer-leden-en-ledenbehoud-door-creatief-denken/46186 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij zelf leren hoe jij creatief denken zelf kan inzetten, dan mag je deze avonden niet missen.

Uitgebreide omschrijving

Sportkompas uit Brummen organiseert samen met Start2Create een online mogelijkheid om “meer leden door creatief denken” eigen te maken. In deze drie online sessies kijk je met een andere blik naar het werven en behoud van leden. Wij zetten je brein op scherp met diverse creatief denken tools, zodat je vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën komt. Deze tools zijn natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties zoals op het werk en in het gezin. Kortom vriendelijk verzoek deze mail binnen de vereniging of stichting te delen om kader, leden, vrijwilligers te inspireren om deel te nemen.


Het zijn drie sessies met snelheid, interactie en een lach.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via [email protected] onder vermelding van 'meer leden door creatief denken'. 


Data

10, 17 en 24 november 2021


Tijd

19.30 tot 21.30 uur, inloggen kan vanaf 19.15 uur


De kracht van creatief denken

Met creatieve tools kan je tot nieuwe oplossingen komen voor vragen of problemen waar je tegenaan loopt. Of zelfs tot baanbrekende ideeën komen. Maar ook een toekomstvisie maken, kernwaarden bepalen of een strategie vormgeven. Door de verschillende manieren van stemmen zie je waar enthousiasme en draagvlak voor is. Weerstand krijgt daarmee een hele andere plek in een meeting of sessie met creatief denken.


Met de creatief denken tools ga je ook anders met elkaar communiceren en samenwerken. Je doorbreekt de sleur van een standaard meeting en er is niet steeds één iemand aan het woord.


Het inzetten van de tools kan op allerlei momenten. Bij spontane meetings of de vaste vergaderingen. Met kleine groepen en grote groepen. Op teamdagen of op netwerkbijeenkomsten.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training. Bekijk open trainingen hier.
Deel training

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.