Skip Sidebar

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Kom meer te weten over Afasie (taalstoornis door niet aangeboren hersenletsel).

Bijeenkomst · 21 sep 2022, 19:00 - 21:00
Prins Willem-Alexanderlaan 1419, 7311 SV Apeldoorn, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
Apeldoorn Pakt Aan
#56205
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Kom-meer-te-weten-over-Afasie-taalstoornis-door-niet-aangeboren-hersenletsel/56205 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens deze avond geven we je inzicht in hoe het is om te leven met Afasie.

Uitgebreide omschrijving

Je krijgt je een indrukwekkend verhaal te horen van iemand met Afasie en ontdek je wat er allemaal gebeurt in het afasie centrum.

Werk je als vrijwilliger (dit kan op heel veel gebieden zijn) met mensen met niet aangeboren hersenletsel of Afasie? Of ben je gewoon geïnteresseerd in wat Afasie inhoudt of hoe iemand daarmee leeft? Geef je dan nu op! Deze avond is geheel gratis en wordt georganiseerd vanuit de werkgroep voor deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking in Apeldoorn.

 

Tijdens deze avond geven we jullie door middel van 3 gastsprekers informatie over wat is Afasie? Hoe om te gaan met Afasie en wat gebeurt er in het afasie centrum?


Annemarie Kuiper (Logopedist vanuit klimmendaal/afasie centrum) vertelt over logopedie vanuit klimmendaal en wat ze doen in het afasie centrum.


Gerard Licht (deskundige en vrijwilliger) vertelt over hoe hij als vrijwilliger werkt met mensen met Afasie en geeft handige tips.


Ellert-Jan (ervaringsdeskundige) vertelt over zijn eigen verhaal en hoe te leven met afasie.

 

Tijdens het 2e gedeelte van de avond zijn er actieve opdrachten waarin de deelnemers kunnen ondervinden hoe het is om te leven met afasie. Dit zullen we doen met actieve opdrachten.

             

De avond ziet er als volgt uit:

19.00 – 19.15 uur ontvangst met koffie/thee/koekje

19.15 - 20.00 uur presentatie door de sprekers

20.00 – 20.15 uur pauze met koffie/thee/koekje

20.15 – 21.00 uur actieve opdrachten

21.00 uur einde


Kosten: Gratis


Let op: aanmelden voor deze avond kan door een mail te sturen aan: Remke Halma: met vermelding van je naam, telefoonnummer en mailadres.

tel. 06 22 61 65 42

mail: [email protected]

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit bijeenkomst.
Deel bijeenkomst
bijeenkomsten > Apeldoorn Pakt Aan > Kom meer te weten over Afasie (taalstoornis door niet aangeboren hersenletsel).

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.