Skip Sidebar
Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van ...

Deel

Hoe pak ik het aan, middag voor vrijwilligers

Bijeenkomst · 30 okt, 13:00 - 17:00
Arnhemseweg 11, 7331 BA Apeldoorn, Nederland
Ben je erbij? 50 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel bijeenkomst
#43561
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Hoe-pak-ik-het-aan-middag-voor-vrijwilligers/43561 om je aan te melden

Samenvatting

Werk je als vrijwilliger met mensen met een beperking? Kom dan naar de vrijwilligersmiddag op 30 oktober van 13.00-17.00 uur.

Uitgebreide omschrijving

Werk je als vrijwilliger met mensen met een beperking?

Dan nodigen we je uit voor de vrijwilligersmiddag. Hier krijg je informatie over beperkingen en omgang. Dit kan je helpen om de ander beter te begrijpen. Zo kan iedereen, mensen met en zonder beperking, beter samenleven.


We organiseren drie workshops in twee rondes. Je kunt deelnemen aan twee workshops. Door de workshops krijg je meer kennis, tips en leer je vaardigheden over het omgaan met mensen met een beperking. Je leert ook hoe zij iets kunnen beleven. Mensen met een beperking, ervaringsdeskundigen, zullen meewerken in de workshops. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Deze middag is er ook ruimte om te netwerken en informatie te delen.


Workshops

Rolstoeltraining – Diana Krans / Klimmendaal en ervaringsdeskundige lichamelijke beperkingen Erwin te Boekhorst


Omgaan met visuele beperkingen – Martin IJsseldijk / Visio en ervaringsdeskundigen visuele beperkingen Tristan Bangma en Sevinc Celik


Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) – Elayne Lussenburg / MEE en ervaringsdeskundige NAH Tamara Neeft


Informatie bij:

[email protected] 088 - 784 64 64 of

[email protected] 06 - 83 15 77 75


Er kunnen maximaal 50 mensen meedoen. Geef het door en geef je snel op!


Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking Apeldoorn. Hierin participeren: Apeldoorn Pakt Aan, De Kap, De Klup, Riwis, Uniek Sporten, Klimmendaal en MEE Veluwe. Gezamenlijk organiseren wij vier keer per jaar een deskundigheidsbevordering voor deze vrijwilligers.

Hoe kom ik er?

https://www.klimmendaal.nl/locaties/apeldoorn-locatie-arnhemseweg
Apeldoorn > bijeenkomsten > Apeldoorn Pakt Aan > Hoe pak ik het aan, middag voor vrijwilligers

Over Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Wij stimuleren en verbinden het Apeldoornse vrijwilligerswerk met onder andere onze digitale vacaturebank, het aanbieden en delen van trainingen en bijeenkomsten én het geven van informatie en advies aan organisaties en (potentiële) vrijwilligers.
Ben je erbij? 50 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel bijeenkomst

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)