Samen boodschappen doen

Structureel werk · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Boodschappen doen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
#53504
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan-Hulp-in-je-buurt/p2p-activiteiten/Samen-boodschappen-doen/53504 om je aan te melden

Samenvatting

Mevrouw 83 jaar, wil graag met iemand haar boodschappen doen. Het sjouwen met tassen wordt te zwaar. (Apeldoorn Zuid omgeving Zuiderkerk)

Uitgebreide omschrijving

Door het wegvallen van de buslijn is mevrouw onthand. Ze heeft al andere opties bekeken, zoals boodschappen laten bezorgen door de supermarkt, doordat ze geen internet heeft kan dit niet. Met het OV busje mag zij haar boodschappen niet meenemen en de chauffeur kan niet helpen met het tillen van de tas.


Mevrouw heeft een hondje en mocht er eens nood aan de man zijn dan zou ze het fijn vinden als je deze kan uitlaten.(hoeft niet)

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Hulp in je buurt

Hulp in je buurt brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. Dit kan zeer uiteenlopende hulp zijn: een wekelijks kopje koffie drinken, een boodschapje doen, een keer de hond uitlaten of een eenmalige klus in huis of tuin. Heb jij een hulpvraag? Meld je hulpvraag bij ons aan. Of ben jij juist die vrijwilliger die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten!