Jouw hulp is nodig, helpende handen gezocht!

Jouw hulp is nodig, helpende handen gezocht!

Taak · 2–4 uur
7314 HC, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
HulpverleningZorgMaatje & buddyOndersteunend werkBegeleidingSociaal contact
OuderenMensen met een beperkingWelzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
#69715
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan-Hulp-in-je-buurt/p2p-activiteiten/Jouw-hulp-is-nodig-helpende-handen-gezocht/69715 om je aan te melden

Samenvatting

Mevrouw (70) is al tientallen jaren slechtziend. Ze is blind aan haar rechteroog. Ook met haar linkeroog ziet ze nu niets na een operatie.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw zit in een intensief hulp traject bij het blindeninstituut om te leren omgaan met de situatie maar loopt in het dagelijks leven nog tegen veel dingen aan, bijv. kleding klaarleggen, checken of haar medicijnen voorraad op orde is, koffie zetten, huis netjes houden.

Maar ook het psychische aspect van de angst voor de toekomst en de eenzaamheid door het gebrek aan mobiliteit.


Mevrouw is op zoek naar iemand die haar 1 á 2 keer per week kan bezoeken om te checken hoe het gaat en haar te helpen met allerhande dingen waar ze tegen aanloopt. Dit gaat om de dagen zaterdag t/m dinsdag. Mevrouw is op woensdag t/m vrijdag bij het blindeninstituut.


Wil jij mevrouw 1 of 2 x per week wel komen helpen? Dan horen we graag van je.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Hulp in je buurt > Jouw hulp is nodig, helpende handen gezocht!

Over Hulp in je buurt

Hulp in je buurt brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. Dit kan zeer uiteenlopende hulp zijn: een wekelijks kopje koffie drinken, een boodschapje doen, een keer de hond uitlaten of een eenmalige klus in huis of tuin. Heb jij een hulpvraag? Meld je hulpvraag bij ons aan. Of ben jij juist die vrijwilliger die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten!