Skip Navigation
Hulp bij het boodschappen doen en gezellig afsluiten met een bakkie

Hulp bij het boodschappen doen en gezellig afsluiten met een bakkie

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
7315 EE, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WinkelBuitenHulpverleningZorgMaatje & buddyOndersteunend werkBegeleidingSociaal contactBoodschappen doen
OuderenBuurt & omgevingZorg
1 plaats over.
Activiteit Delen
#82602
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan-Hulp-in-je-buurt/p2p-activiteiten/Hulp-bij-het-boodschappen-doen-en-gezellig-afsluiten-met-een-bakkie/82602 om je aan te melden

Samenvatting

Een 90+ inwoner uit stadsdeel Kerschoten zou graag samen met iemand (kleine) boodschappen willen doen en een kopje koffie willen drinken/praatje maken.

Uitgebreide omschrijving

Naast dat meneer het heel gezellig vindt om samen boodschappen te doen en een kopje koffie te drinken, is het ook een goede manier om zijn loopje naar de supermarkt weer te gaan opbouwen.


Aangezien zijn conditie en zijn vermogen om kennis op te nemen en te verwerken achteruit is gegaan, vindt meneer het fijner en veiliger om samen met iemand dit te gaan doen.


Wil jij meneer hiermee wel helpen, of ga je toch al regelmatig boodschappen doen in Kerschoten en wil je dit ook wel eens samen met meneer doen, neem dan contact met ons op.

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Hulp in je buurt

Hulp in je buurt brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar. Dit kan zeer uiteenlopende hulp zijn: een wekelijks kopje koffie drinken, een boodschapje doen, een keer de hond uitlaten of een eenmalige klus in huis of tuin. Heb jij een hulpvraag? Meld je hulpvraag bij ons aan. Of ben jij juist die vrijwilliger die het leuk vindt zich voor een ander in te zetten? Laat het ons weten!

Powered by Deed‌mob Tools ·