Logo Kb

Resultaten Kans & Behoefteonderzoek voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Ons doel is om organisaties in Apeldoorn die werken met vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Om hen (nog) beter van dienst te kunnen zijn, hebben we organisaties daarom eind 2019 uitgenodigd om deel te nemen aan de vitaliteitsscan voor vrijwilligersorganisaties.

We zijn erg blij maar ook dankbaar dat er maar liefs 143 organisaties hebben deelgenomen aan het onderzoek. We willen hen én al onze partners van harte bedanken voor hun tijd en de genomen moeite.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten?
Lees hier de factsheet Kans & Behoefteonderzoek voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn!

Wil je het gehele rapport lezen?
Het volledig rapport is hier te downloaden

Het vervolg
Samen met onze partners gebruiken we de tweede helft van 2020 om invulling te gaan geven aan de resultaten uit het onderzoek.

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Profiel Aanmaken
Laat je als vrijwilliger vinden met een actueel profiel 14/09/2020

In de week 38 worden de vrijwilligers die zich bij Apeldoorn Pakt Aan hebben ingeschreven per mail geïnformeerd over het updaten van hun profiel.

Omdenken
Coronaproof vrijwilligerswerk en een 1,5 m organisatie 14/09/2020

Door de versoepelde corona maatregelen is er weer iets meer vrijheid en zijn vrijwillige activiteiten weer (beperkt) mogelijk. Is jouw vrijwilligersactiviteit en bijbehorende -vacature al coronaproof?

E Learning Ongewesnst Gedrag
Volg de E- learning Sociale veiligheid 08/09/2020

Ongewenst gedrag en grensoverschrijdend gedrag komen ook binnen vrijwilligersorganisaties voor. Hoe ga je hiermee om en hoe regel je dat het goed wordt opgelost als zoiets gebeurt?

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.