Logo Kb

Resultaten Kans & Behoefteonderzoek voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Ons doel is om organisaties in Apeldoorn die werken met vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Om hen (nog) beter van dienst te kunnen zijn, hebben we organisaties daarom eind 2019 uitgenodigd om deel te nemen aan de vitaliteitsscan voor vrijwilligersorganisaties.

We zijn erg blij maar ook dankbaar dat er maar liefs 143 organisaties hebben deelgenomen aan het onderzoek. We willen hen én al onze partners van harte bedanken voor hun tijd en de genomen moeite.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten?
Lees hier de factsheet Kans & Behoefteonderzoek voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn!

Wil je het gehele rapport lezen?
Het volledig rapport is hier te downloaden

Het vervolg
Samen met onze partners gebruiken we de tweede helft van 2020 om invulling te gaan geven aan de resultaten uit het onderzoek.

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Yir Cube
Maatschappelijke Diensttijd in Apeldoorn 12/07/2020

Goed nieuws! Jongeren tussen 14-27 jaar in Apeldoorn kunnen bij Stimenz terecht voor de Maatschappelijke Diensttijd (MDT).

70 Plus
Inzet van 70+ vrijwilligers 07/07/2020

Apeldoorn Pakt Aan heeft een vraag gekregen of organisaties weer mogen starten met het inzetten van 70plussers bij werkzaamheden. NOV heeft een daar een aantal artikelen over geschreven, maar er lijkt geen eenduidig antwoord te zijn.

Logo Kb
Resultaten Kans & Behoefteonderzoek voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn 14/07/2020

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Ons doel is om organisaties in Apeldoorn die werken met vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.