Danny Meuken

Digitale Inspiratiesessie 'De kracht van verenigen in coronatijd'

Het valt lang niet altijd mee om een vereniging of stichting te zijn in coronatijd. Met de scherpe maatregelen vraagt dit veel van ieders creativiteit. Hoe blijf je aantrekkelijk voor je achterban?
(Foto: Danny Meuken)

We nodigen je van harte uit voor de digitale Inspiratiesessie ‘De kracht van verenigen in coronatijd’ op maandagavond 30 november. Op deze avond neemt Danny Meuken, procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport, je mee in hoe je als club betrokkenheid kunt creëren en leden actief kunt blijven binden:

Leer hoe je om kunt (blijven) gaan met deze situatie waarin de leden/vrijwilligers elkaar vaak niet ‘live’ kunnen ontmoeten;

  • Creatieve mogelijkheden om binding te creëren;
  • Krijg leuke voorbeelden van activiteiten die leden vanuit huis kunnen doen;
  • Nieuwe manieren en inzichten over het behouden van een teamgevoel;
  • Blijf in contact met de leden van jouw club.

Het wordt een interactieve avond waarin we ook de tijd nemen om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema.

Aanmelden
Nieuwsgierig? Kom luisteren en meedoen aan een inspirerende avond waar we ons verenigen om samen (nog) beter door de coronatijd te komen. Deze inspiratiesessie wordt je aangeboden door Bestuurdersacademie Apeldoorn en Rabobank Apeldoorn en omgeving.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE INSPIRATIESESSIE!

Heb je vragen, neem dan contact op met Tjeerd Lemstra (Bestuurdersacademie Apeldoorn) via 06 - 50 45 83 65 of t.lemstra@stimenz.nl of Jocelyn Eising-Borger (Rabobank Apeldoorn en omgeving) via 088 – 726 7226 of jocelyn.eising@rabobank.nl.

Tot ziens op 30 november!

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Foto Challenge 4
Met fotochallenge bestuurders in het zonnetje zetten 25/11/2020

Nieuws vanuit de Bestuurdersacademie Apeldoorn: Op maandagavond 30 november organiseren we samen i.s.m. Rabobank Apeldoorn en omgeving de digitale inspiratiebijeenkomst ‘de kracht van verenigen in coronatijd’.

Kaart Dagvd Vrijwilliger
7 december: Nationale Vrijwilligersdag 17/11/2020

Op maandag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een dag om even stil te staan bij al het bijzondere werk wat wordt gedaan door de vele vrijwilligers die ons land rijk is.

Danny Meuken
Digitale Inspiratiesessie 'De kracht van verenigen in coronatijd' 16/11/2020

Het valt lang niet altijd mee om een vereniging of stichting te zijn in coronatijd. Met de scherpe maatregelen vraagt dit veel van ieders creativiteit. Hoe blijf je aantrekkelijk voor je achterban?
(Foto: Danny Meuken)

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.