Locatie Banner

De VoorleesExpress zoekt vrijwilligers!

Online voorlezers gezocht!

Lijkt het jou leuk om kinderen met een taalachterstand een digitaal steuntje in de rug te geven? VoorleesExpress Amsterdam roept alle taalliefhebbers, kindervrienden en verhalenverslinders van Nederland op om zich aan te melden als online voorlezer!

Als online voorlezer spreek je een of meerdere keren per week online met een gezin af om voor te lezen en taalspelletjes te doen. In 20 sessies van een half uur help je hen bij de taalontwikkeling en het stimuleren van leesplezier. Want ondanks dat de basisscholen 11 mei hun deuren weer openen, kunnen veel kinderen de komende tijd nog goed een extra steuntje in de rug gebruiken.

Wil jij een gezin hierbij helpen? Meld je dan nu aan via: https://voorleesexpress.nl/loc.... De VoorleesExpress staat voor je klaar met tips en tricks tijdens het traject. Vragen? Neem gerust contact op via amsterdam@voorleesexpress.nl. Hopelijk tot snel!

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Jonge Held Foto Met Logo 1
Op zoek naar jonge helden/Jeugdlintje gemeente Apeldoorn 27/05/2020

Ook in dit bijzondere jaar is gemeente Apeldoorn op zoek naar kinderen en jongeren die zich belangeloos inzetten voor anderen of voor Apeldoorn.

Support
Overzicht van steunmaatregelen voor organisaties 27/05/2020

Welke steunmaatregelen zijn er voor stichtingen & verenigingen, die problemen hebben als gevolg van de coronacrisis?

Fotomakencamerapixabay 700X300 1
Doe mee met de 30-dagen Fotochallenge-Apeldoorn! 26/05/2020

Ben je het binnen zitten zat en heb je zin om er actief op uit te gaan? Doe dan mee met de 30 dagen Fotochallenge Apeldoorn!

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.