Voor Apeldoorn Logo

Crowdfunding met Voor Apeldoorn (en Apeldoorn Pakt Aan)

Apeldoorn Pakt Aan en Voor Apeldoorn hebben de handen ineen geslagen en werken sinds kort samen! Start jij een campagne bij Voor Apeldoorn? Dan denkt Apeldoorn Pakt Aan met je mee.

Voor Apeldoorn is hét crowdfundingplatform voor maatschappelijke projecten. Het geeft aan jou als initiatiefnemer de mogelijkheden en begeleiding om je initiatief te kunnen realiseren. Het team van Voor Apeldoorn helpt je hoe je via een campagne een actief betrokken groep supporters werft en geld, hulp en materialen ophaalt voor je initiatief!

Ga jij een crowdfundingscampagne starten? Dan kan Apeldoorn Pakt Aan je helpen bij het zoeken naar vrijwilligers. Bijvoorbeeld door het plaatsen van vrijwilligersvacatures in de vacaturebank of het plaatsen van het initiatief in de database. Hierdoor is jouw project nog beter vindbaar! Kijk voor meer informatie over Voor Apeldoorn op de website.


WORKSHOP CROWDFUNDING

Is jouw idee waarmee je je buurt mooier, groener, gezelliger of socialer maakt, klaar om gerealiseerd te worden? Heb je nog geld of vrijwilligers nodig? Met crowdfunding kun je zowel geld inzamelen als vrijwilligers werven! Kom met jouw idee naar de gratis workshop crowdfunding op 19 februari in Apeldoorn en kom alles te weten over crowdfunden. En wie weet start jij binnenkort je crowdfundingcampagne op Voor Apeldoorn! Kijk hier welke projecten je succesvol zijn voorgegaan.

Kijk op voorapeldoorn.nl/agenda voor meer informatie over de workshop. Opgeven via info@voorapeldoorn.nl.Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Beursvloer 2020
Beursvloer 2020 17/02/2020

Op 25 maart 2020 viert de Beursvloer Apeldoorn weer een feestje! De 15e editie van de Beursvloer055 wordt dan gehouden. Om 19.00 uur wordt de gong geslagen om de beurshandel te openen

Centenkwesties
Training 'Centenkwesties voor vrijwilligers" 12/02/2020

In Apeldoorn worden sinds kort inloopspreekuren gehouden waar mensen terecht kunnen met vragen over geld: Centenkwesties.

Speciaal voor alle vrijwilligers in Apeldoorn bieden Apeldoorn Pakt Aan en Centenkwesties een training over geld aan. Omdat wij samen met de vrijwilligers geldzaken bespreekbaar willen maken.

Logo  Skill  Ability
Netwerk SKILL-ABILITY 05/12/2019

In september is Netwerk SKILL-ABILITY gestart in Apeldoorn om jongeren van 15-30 jaar te inspireren en activeren om zich in te zetten voor hun stadsgenoot! Graag delen wij onze eerste matches met u!

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.