271854

Corona-regels zijn vaak te moeilijk​

Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit en Pharos blijkt dat de Corona-regels voor veel mensen moeilijk te begrijpen zijn. En dat heeft gevolgen voor hun gezondheid.

Dit geldt vooral voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Of mensen die pas in Nederland wonen en uit een ander land komen. Of mensen die in een wijk wonen met veel problemen. Zij hebben ook meer stress dan voor de komst van het nieuwe Corona-virus en dat heeft nadelige gevolgen voor hun gezondheid.

Lees meer over de uitkomsten van dit onderzoek in dit artikel van Pharos.

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Profiel Aanmaken
Laat je als vrijwilliger vinden met een actueel profiel 14/09/2020

In de week 38 worden de vrijwilligers die zich bij Apeldoorn Pakt Aan hebben ingeschreven per mail geïnformeerd over het updaten van hun profiel.

Omdenken
Coronaproof vrijwilligerswerk en een 1,5 m organisatie 14/09/2020

Door de versoepelde corona maatregelen is er weer iets meer vrijheid en zijn vrijwillige activiteiten weer (beperkt) mogelijk. Is jouw vrijwilligersactiviteit en bijbehorende -vacature al coronaproof?

E Learning Ongewesnst Gedrag
Volg de E- learning Sociale veiligheid 08/09/2020

Ongewenst gedrag en grensoverschrijdend gedrag komen ook binnen vrijwilligersorganisaties voor. Hoe ga je hiermee om en hoe regel je dat het goed wordt opgelost als zoiets gebeurt?

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.