Coronavirus 4923544 640

Algemene richtlijnen Apeldoorn Pakt Aan uitbraak Corona-virus

Apeldoorn Pakt Aan is een onderdeel van Stimenz. De onderstaande maatregelen/richtlijnen gelden daarmee ook voor Apeldoorn Pakt Aan.
Stimenz hanteert naast de algemene richtlijnen van het RIVM ook de volgende richtlijnen:

Alle locaties van Stimenz zijn gesloten, dit geldt voor de Brinklaan, de Asselsestraat, de teams in de regio, de jongerencentra en de ontmoetingsplekken.
Onze dienstverlening blijft in de basis overeind maar beperkt zich tot bereikbaarheid via telefoon of mail.
De medewerkers van Stimenz/Apeldoorn Pakt Aan hebben alleen contact via telefoon, mail of app. Alle inloop, (inloop)spreekuren, (groeps)activiteiten, huisbezoeken, etc. vervallen.
Ook alle trainingen en activiteiten die op de websites van www.apeldoornpaktaan.nl en https://www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl/ vermeld staan komen in ieder geval t/m 6 april te vervallen.

Heb je vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op. Mailen kan naar info@apeldoornpaktaan.nl en bellen kan naar 055-5270581 (tijdens kantoortijden van 08.30-17.00 uur van maandag t/m donderdag).

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Yir Cube
Maatschappelijke Diensttijd in Apeldoorn 12/07/2020

Goed nieuws! Jongeren tussen 14-27 jaar in Apeldoorn kunnen bij Stimenz terecht voor de Maatschappelijke Diensttijd (MDT).

70 Plus
Inzet van 70+ vrijwilligers 07/07/2020

Apeldoorn Pakt Aan heeft een vraag gekregen of organisaties weer mogen starten met het inzetten van 70plussers bij werkzaamheden. NOV heeft een daar een aantal artikelen over geschreven, maar er lijkt geen eenduidig antwoord te zijn.

Logo Kb
Resultaten Kans & Behoefteonderzoek voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn 14/07/2020

Apeldoorn Pakt Aan is dé plek voor vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Ons doel is om organisaties in Apeldoorn die werken met vrijwilligers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.