Taaki 3

Taakie, de digitale assistent vrijwilligerszaken voor sportverenigingen

“Hoi, ik ben Taakie, jouw digitale assistent vrijwilligerszaken"! Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen de club is niet langer een vervelende uitdaging.

Het is mijn werk het werven van vrijwilligers voor jou leuker en makkelijker te maken en om te zorgen dat vrijwilligers hun taak met nog meer plezier uitvoeren!”

Met deze tekst introduceert Taakie zich, de nieuwe tool voor het werven van vrijwilligers bij sportverenigingen. Vanaf nu officieel live, ontworpen door de makers van het succesvolle programma ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’, dat binnenkort ook weer van start gaat in Apeldoorn. Met Taakie wordt de stap gezet om laagdrempelig en geautomatiseerd vrijwilligers en taken te koppelen. Begin 2020 wat Taakie de winnaar van de nationale innovatiechallenge ‘ondersteunen vrijwilligerscoördinatoren sportclubs’ van het ministerie van VWS en Sportinnovator. Nu, een jaar later, is het voor jouw club beschikbaar.

Nieuwsgierig? Bekijk de onderstaande video en vraag een gratis demo aan op www.taakie.nl. Of neem deel aan de webinar op 19 januari. Klik hier om je aan te melden.

Neem in Apeldoorn voor verdere vragen (o.a. over start Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd of mogelijkheden van (financiële) ondersteuning bij het afsluiten van een abonnement Taakie) contact op met verenigingsondersteuner Tjeerd Lemstra, 06-50458365, t.lemstra@stimenz.nl.


Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Trents
Vrijwilligerswerk in 2021: 5 trends​ 19/01/2021

Na het voor velen bizarre jaar 2020 – het jaar dat onze levens op de kop werden gezet door corona – ontstond voor velen een nieuwe werkelijkheid. De vraag is nu wat 2021 gaat brengen, ook op het gebied van vrijwilligersinzet. Wij denken dat in 2021 de volgende trends te verwachten zijn:

Nldoet2020 9156
NLdoet 2021 uitgesteld en verplaatst naar mei. 19/01/2021

NLdoet 2021 vindt dit jaar niet plaats op 12 en 13 maart, maar wordt tweeënhalve maand uitgesteld naar 28 en 29 mei. Dit als gevolg van de Corona pandemie.

Thuisonderwijs
Hulp nodig bij thuisonderwijs? Stel je vraag via Kleine Klus! 14/01/2021

Nu de scholen vanwege de lockdown dicht zijn en voorlopig nog even dicht blijven, is het nieuwe jaar voor veel mensen waarschijnlijk anders gestart dan ze hadden gehoopt. Veel mensen werken vanuit huis en moeten dit soms ook combineren met thuisonderwijs aan de kinderen. Dit kan een boel zorgen en stress met zich meebrengen. Dan kan het fijn zijn als je weet dat er een plek is om je vragen kwijt te kunnen.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.