Kaart Dagvd Vrijwilliger

7 december: Nationale Vrijwilligersdag

Op maandag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een dag om even stil te staan bij al het bijzondere werk wat wordt gedaan door de vele vrijwilligers die ons land rijk is.


Apeldoorn Pakt Aan bedankt alle vrijwilligers die zich inzetten voor hun organisaties, die altijd klaar staan voor een ander en hun bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier te maken. Dankjewel daarvoor!


Vrijwilligers bedanken met een kaartje?

Wil jij graag een kaart naar jouw vrijwilligers sturen om ze te bedanken? Een fysiek gebaar om juist in deze digitale tijd extra stil te staan bij alle bijzondere vrijwilligers? Dat kan!

Speciaal voor de Nationale Vrijwilligersdag heeft Apeldoorn Pakt Aan een ansichtkaart gemaakt. Via deze link kun je de kaarten gratis bij ons bestellen. Je kunt je bestelling vóór 25 november aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat de kaarten op tijd per post naar jullie worden gestuurd, zodat jullie ze kunnen voorzien van een persoonlijke boodschap en naar jullie vrijwilligers kunnen versturen.

Liever een digitale versie? Klik dan hier om de kaart te downloaden en te delen met jullie vrijwilligers.

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Trents
Vrijwilligerswerk in 2021: 5 trends​ 19/01/2021

Na het voor velen bizarre jaar 2020 – het jaar dat onze levens op de kop werden gezet door corona – ontstond voor velen een nieuwe werkelijkheid. De vraag is nu wat 2021 gaat brengen, ook op het gebied van vrijwilligersinzet. Wij denken dat in 2021 de volgende trends te verwachten zijn:

Nldoet2020 9156
NLdoet 2021 uitgesteld en verplaatst naar mei. 19/01/2021

NLdoet 2021 vindt dit jaar niet plaats op 12 en 13 maart, maar wordt tweeënhalve maand uitgesteld naar 28 en 29 mei. Dit als gevolg van de Corona pandemie.

Thuisonderwijs
Hulp nodig bij thuisonderwijs? Stel je vraag via Kleine Klus! 14/01/2021

Nu de scholen vanwege de lockdown dicht zijn en voorlopig nog even dicht blijven, is het nieuwe jaar voor veel mensen waarschijnlijk anders gestart dan ze hadden gehoopt. Veel mensen werken vanuit huis en moeten dit soms ook combineren met thuisonderwijs aan de kinderen. Dit kan een boel zorgen en stress met zich meebrengen. Dan kan het fijn zijn als je weet dat er een plek is om je vragen kwijt te kunnen.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.