Kaart Dagvd Vrijwilliger

7 december: Nationale Vrijwilligersdag

Op maandag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een dag om even stil te staan bij al het bijzondere werk wat wordt gedaan door de vele vrijwilligers die ons land rijk is.


Apeldoorn Pakt Aan bedankt alle vrijwilligers die zich inzetten voor hun organisaties, die altijd klaar staan voor een ander en hun bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier te maken. Dankjewel daarvoor!


Vrijwilligers bedanken met een kaartje?

Wil jij graag een kaart naar jouw vrijwilligers sturen om ze te bedanken? Een fysiek gebaar om juist in deze digitale tijd extra stil te staan bij alle bijzondere vrijwilligers? Dat kan!

Speciaal voor de Nationale Vrijwilligersdag heeft Apeldoorn Pakt Aan een ansichtkaart gemaakt. Via deze link kun je de kaarten gratis bij ons bestellen. Je kunt je bestelling vóór 25 november aan ons doorgeven. Wij zorgen dan dat de kaarten op tijd per post naar jullie worden gestuurd, zodat jullie ze kunnen voorzien van een persoonlijke boodschap en naar jullie vrijwilligers kunnen versturen.

Liever een digitale versie? Klik dan hier om de kaart te downloaden en te delen met jullie vrijwilligers.

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Foto Challenge 4
Met fotochallenge bestuurders in het zonnetje zetten 25/11/2020

Nieuws vanuit de Bestuurdersacademie Apeldoorn: Op maandagavond 30 november organiseren we samen i.s.m. Rabobank Apeldoorn en omgeving de digitale inspiratiebijeenkomst ‘de kracht van verenigen in coronatijd’.

Kaart Dagvd Vrijwilliger
7 december: Nationale Vrijwilligersdag 17/11/2020

Op maandag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een dag om even stil te staan bij al het bijzondere werk wat wordt gedaan door de vele vrijwilligers die ons land rijk is.

Danny Meuken
Digitale Inspiratiesessie 'De kracht van verenigen in coronatijd' 16/11/2020

Het valt lang niet altijd mee om een vereniging of stichting te zijn in coronatijd. Met de scherpe maatregelen vraagt dit veel van ieders creativiteit. Hoe blijf je aantrekkelijk voor je achterban?
(Foto: Danny Meuken)

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.