Vrijwilligers Aan Zet Bedankt De Vrijwilligers

7/12 Vrijwilligersdag: hoe bedank jij je vrijwilligers?

7/12 Vrijwilligersdag 2020, bedanken van vrijwilligers in Coronatijd

Jaarlijks op 7 december worden vrijwilligers in het zonnetje gezet. Landelijk, maar ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Gemeenten en organisaties zetten hun vrijwilligers in het zonnetje met een leuke attentie, een activiteit of zelfs een onderscheiding.

Nu in Coronatijd loop het allemaal net even iets anders. Wat kun je organiseren voor je vrijwilligers?

Dit zijn enkele ideeën vanuit het veld:

Een vrijwilligers steunpunt heeft vorig jaar 3000 gepersonaliseerde (met sticker) Tony repen uitgedeeld onder alle vrijwilligers in ons gebied. Organisaties konden aangeven met hoeveel vrijwilligers ze werken.

"Wij zetten de vrijwilligers in het zonnetje door middel van een attentie. Daarnaast rijken wij op deze dag een inspiratieprijs uit aan de vrijwilliger/vrijwilligersorganisatie die net dat stapje extra heeft gezet, een bijzondere prestatie heeft geleverd en een inspiratie is voor anderen."

"Een kado- of bioscoopbon met bedanktekst. Normaal hebben we een vrijwilligersavond met klein kadootje maar helaas kan dat nu niet doorgaan".

"Op 7 december ontvangen alle vrijwilligers een leuke kaart thuis, met een plaatselijke lekkernij van de bakker. Een actieve vrijwilliger bracht het rond".

Bron: Vrijwilligers aan Zet

Naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Vrijwilligers Aan Zet Bedankt De Vrijwilligers
7/12 Vrijwilligersdag: hoe bedank jij je vrijwilligers? 13/10/2020

7/12 Vrijwilligersdag 2020, bedanken van vrijwilligers in Coronatijd

Vacature Van De Week
Vacature van de week 12/10/2020

Apeldoorn Pakt Aan plaatst wekelijks een vacature van de week op de Kabelkrant Apeldoorn en op de website van Apeldoorn Direct en op onze eigen social media kanalen.

Gratis Vog
Doe mee met de Regeling Gratis VOG, vraag verenigingstraject aan! 12/10/2020

Laat je leden en de ouders van jeugdleden zien dat je de zaken goed geregeld hebt op de vereniging. Dat er geen plek is voor pesten, agressie en (seksuele) intimidatie en dat je als bestuur transparant en daadkrachtig handelt als er toch iets vervelends gebeurt.

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.