CORONAHULP: KLEINE KLUS

Kleine klus, groot gebaar. In tijden van crisis, zorgen wij voor elkaar.


Voor het vragen en bieden van Coronahulp heeft Apeldoorn Pakt Aan een speciale pagina gemaakt: Kleine klus. Hiermee brengen wij hulpvragen en aanbod bij elkaar.


Zoek je hulp of wil je helpen?

Kleine Klus coronahulp is bedoeld voor corona-gerelateerde hulpvragen, zoals hulp met de boodschappen, hond uitlaten, luisterend oor, maaltijden, medicijnen ophalen of computerhulp op afstand.

Heb je hulp nodig? Meld je hulpvraag aan via deze pagina. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via: 088-7846465 of info@apeldoornpaktaan.nl.

Wil je helpen? Kijk dan op het prikbord om te zoeken naar kleine klussen in de buurt. Of deel je aanbod met ons, zodat wij jou aan een hulpvraag kunnen matchen.

KLIK HIER OM JE VRAAG OF AANBOD MET ONS TE DELEN

Kleine Klus Tekening

Bereikbaarheid

Wij zijn (met uitzondering van de feestdagen) telefonisch en per e-mail bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk hulpvragen te kunnen matchen aan helpers.


Vragen over het Coronavirus?

Heb je een vraag over het virus? Bel dan met het Rode Kruis: 070 – 4455 888. Daar zitten experts voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ook kijken op de website van het RIVM.


Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via 088-7846465 of info@apeldoornpaktaan.nl

Mag ik anderen zomaar helpen?

We zijn heel blij dat je anderen wilt helpen in deze crisis. Belangrijk hierbij is om fysiek contact te vermijden en je te houden aan de richtlijnen van het RIVM:

 • Was je handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
 • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar

Boodschappen: hoe doen we dat met geld? Ons advies is om alleen boodschappen te doen op de volgende wijze:

 1. Hulpvrager geeft telefonisch de boodschappenlijst door aan de vrijwilliger
 2. De vrijwilliger haalt de boodschappen, betaalt zelf, maximaal bedrag 20 euro
 3. De vrijwilliger brengt de boodschappen, zonder fysiek contact
 4. De vrijwilliger stuurt een online betaalverzoek. Indien dit niet mogelijk is, dan contant, maar dit heeft niet de voorkeur.

Belangrijk: er wordt geen pinpas/pincode uitgewisseld of fysiek contact gemaakt.


Aansprakelijkheid

 • Meedoen met een Kleine Klus van Apeldoorn Pakt Aan is op eigen risico. Apeldoorn Pakt Aan is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het plaatsen van een oproep of de totstandkoming van een match.
 • Apeldoorn Pakt Aan behoudt zich het recht om ongewenste berichten te verwijderen. Apeldoorn Pakt Aan houdt toezicht op de geplaatste advertenties, maar is niet aansprakelijk voor de inhoud ervan.
 • Heb je klachten? Dan adviseert Apeldoorn Pakt Aan je deze eerst zelf op te lossen. Lukt dat niet, dan kunnen wij bemiddelen. Vragers en aanbieders van kleine klussen blijven echter zelf verantwoordelijk.
 • Bij het aanmelden van een vraag of aanbod vragen wij om gegevens in te vullen. Deze gegevens zijn niet openbaar en niet zichtbaar op de website. Alleen de medewerkers van Apeldoorn Pakt Aan hebben toegang tot deze gegevens. De vrager bepaalt zelf of en wanneer persoonlijke gegevens uitgewisseld worden met derden, bijvoorbeeld met iemand die reageert op een oproep. Wij geven de gegevens van degene die hulp wil bieden door aan de hulpvrager, zodat zij onderling afspraken kunnen maken.


Apa Kleine Klus Groot Gebaar Ver 1 Def

Nieuwsbrief

Ontvang iedere maand het laatste nieuws over vrijwilligerswerk, onze vacatures en trainingen in je mailbox.