Kleine Klus


Kleine Klus is in maart 2020 opgestart voor het bij elkaar brengen van hulpvragen die ontstonden vanwege corona en de vele mensen die aangaven te willen helpen. Omdat de corona-gerelateerde hulpvragen afnemen, is besloten te stoppen met deze corona-hulplijn.


Wel kan het zo zijn dat je alsnog hulp nodig hebt of dat je hulp wilt bieden. In Apeldoorn zijn verschillende organisaties die kunnen helpen bij praktische vragen.

Ergens hulp bij nodig?

Kun je ondersteuning gebruiken bij het doen van de boodschappen, klusjes in huis, tuinonderhoud, vervoer of heb je behoefte aan sociale steun, bijvoorbeeld na verlies van een partner? Dan kun je contact opnemen met De Kap.


Heb je een spoedvraag die op zeer korte termijn moet worden opgelost? Dan kan de flexpool misschien helpen. Vragen voor de flexpool kunnen aangemeld worden via De Kap: 055 - 52 95 520 of via [email protected]


Lijkt het je leuk geholpen te worden door een jongere? Dan kun je terecht bij SKILL-ABILITY. Dit netwerk bestaat uit behulpzame jongeren tussen 15 en 30 jaar die graag iets willen doen voor een ander.


Ben je een professional en heb je een grote hulpvraag voor een cliënt, waarbij de inzet van een groep vrijwilligers uitkomst kan bieden? Neem dan contact op met Present Apeldoorn.


Bij het platform Ertoe Doen zijn veel organisaties aangesloten die zich bezighouden met informele zorg en die ondersteuning kunnen bieden aan mensen in kwetsbare situaties. Voor een overzicht van deze organisatie kijk je op de website van Ertoe Doen.


Heb je een vraag en weet je niet goed welke organisatie jou kan helpen? Neem dan contact op met Apeldoorn Pakt Aan. Dat kan telefonisch van maandag t/m donderdag via 055 - 52 70 581 of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Iets doen voor een ander?

Wil jij je vrijwillig inzetten en praktische hulp bieden voor een ander? Neem dan contact op met een van bovenstaande organisaties of kijk eens in onze vacaturebank.


Weet je niet goed wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen? Wij gaan graag met je in gesprek om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en wat bij jou past.


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)