Post | december 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Vacature van de week: Bestuurslid Biljartvereniging ABEC

Vacature van de week: Maak (weer) kennis met de biljartsport en draag als bestuurder van Biljartvereniging ABEC een steentje bij!

ABEC is een biljartvereniging die gevestigd is in het centrum van Apeldoorn en telt circa 65 leden. Leden die allen hun steentje bijdragen of dat in het verleden hebben gedaan. Ze zijn doordeweeks (bijna) dagelijks actief. Een gezellige groep!


Het huidige bestuur, bestaande uit drie leden, mist op dit moment een voorzitter en een wedstrijdleider. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste mensen, die het leuk vinden om (weer) kennis te maken met de biljartsport en als bestuurslid actief te zijn.


Gemiddeld ben je als bestuurslid een aantal uurtjes per maand bezig met overleg, planning en organisatie van activiteiten, betrekking hebbend op het biljarten.


Wil je een keer langskomen om de sfeer te proeven en wil je hen helpen om de bestuursfuncties te vullen? Aarzel dan niet en neem contact op met Chris Busser, secretaris ABEC. Meer informatie over deze vacature en aanmelden via Apeldoorn Pakt Aan


Tijdens de huidige coronamaatregelen zijn ze alleen overdag geopend.


Bekijk ook de website ABECBV.NL .

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

NLDoet

| Nieuws
Wauw, er zijn bijna 5000 activiteiten aangemeld voor NLdoet
Lees meer

Training Presenteren kun je leren

| Nieuws
Training Presenteren kun je leren
Lees meer

Vacature van de week: Sociale Levensgenieter gezocht

| Nieuws
Vacature van de week: Sociale Levensgenieter gezocht
Lees meer