Activiteiten

Training Sponsoring nieuwe stijl

Locatie: Zie omschrijving activiteit ,
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 19 mrt. 2019 t/m 16 apr. 2019
Type: Training
Bijdrage: Geen bijdrage (€15.00)
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Training Sponsoring nieuwe stijl

Waarom sponsort een bedrijf eigenlijk een vereniging? En wat heb je als vereniging te bieden? Sluit dit op elkaar aan, of kun je hier goed op inspelen? Deze training laat je op een andere manier naar sponsoring kijken! Daarnaast komen ook andere vormen van het genereren van inkomsten/relaties tot stand, zoals crowdfunding en fondsenwerving.

Over de trainers
Deze training zal worden gegeven door Joost Leferink, business developer bij Hollander Techniek en heeft vanuit zijn rol een eigentijdse kijk op sponsoring ontwikkeld welke hij graag deelt met de Apeldoornse verenigingen en stichtingen. De eerste avond zal de training in samenwerking met Lineke Maat worden gegeven. Lineke is als zelfstandige werkzaam in de sociale sector, gericht op management, advies en samenwerking.

Data
- dinsdag 19 maart van 19.30-21.30 uur
- dinsdag 2 april van 19.30-21.30 uur
- dinsdag 16 april van 19.30-21.30 uur

Locatie

Hollander Techniek, Boogschutterstraat 30 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 15,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.