Activiteiten

Training Presenteren kun je leren

Locatie: Stimenz, Brinklaan 268, Apeldoorn
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 06 nov. 2019 t/m 11 dec. 2019
Type: Training
Bijdrage: Eenmalige bijdrage (€15.00)
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Training Presenteren kun je leren

Heb je een vrijwillige bestuursfunctie en word je geacht af en toe een groep toe te spreken? Wil je graag beter leren presenteren of wat zekerder worden wanneer je voor een groep jouw verhaal vertelt? Dan is deze training iets voor jou.

Wat kun je verwachten?
In drie avonden krijg je tips en handreikingen om beter te leren presenteren. Ook ga je zelf aan de slag om het spreken in het openbaar te oefenen en jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Data
Woensdag 6 en 20 november en 11 december

Over de trainer
Miriam Trommelen begeleidt ruim 20 jaar mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Na het succesvol afronden van de lerarenopleiding en de universiteit werkte zij een periode als beleidsambtenaar om daarna te switchen naar het bedrijfsleven. Eerst in de functie van opleidingsadviseur, daarna startte zij in 1999 Communicatie Compagnie. Het vertrouwde adres voor trainingen en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Haar levensmotto is: ‘Kom in beweging, het kan wel!’ Miriam is tevens lid van de kerngroep van de Bestuurdersacademie.

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schrijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. De kosten zijn € 15,- p.p. Hiervoor ontvang je een aparte mail met een factuur. Let op: deze ontvang je op een later tijdstip en is afkomstig van de Sportraad. Bij aanmelding ga je akkoord met de kosten. Wij rekenen middels de aanmelding op je komst. Ben je toch verhinderd, laat het dan tijdig weten.