Activiteiten

Training PR & Communicatie

Locatie: Emotion 13, 7336 AM
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 18 sep. 2019 t/m 25 sep. 2019
Type: Training
Bijdrage: Eenmalige bijdrage (€15.00)
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Training PR & Communicatie

BIJNA VOL!

Op de eerste avond van deze training leer je hoe je jouw vereniging beter onder de aandacht kunt brengen van bezoekers, vrijwilligers en sponsoren. Waar staat jouw vereniging voor? Hoe formuleer je een boodschap? Ook besteden we aandacht aan het schrijven van een persbericht, omgaan met de pers en de verschillende communicatiemiddelen die je kunt inzetten. De tweede avond staat in het teken van online media. Denk dan aan digitale nieuwsbrieven, websites en social media. De training bestaat voor een deel uit praktijkopdrachten die je direct in jouw vereniging kunt toepassen.

Over de trainer
De training wordt gegeven door Marc Ankersmid van communicatiebureau Emotion. Marc geeft deze training al jarenlang met succes, op geheel eigen wijze en met een schat aan ervaring en voorbeelden. Je wordt met een goeie kop koffie ontvangen in het inspirerende kantoor van Emotion.

Data
- woensdag 18 september 2019 van 19.30-22.00 uur
- woensdag 25 september 2019 van 19.30-22.00 uur

Locatie

Emotion, Schumanpark 13 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schrijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. De kosten zijn € 15,- p.p. Hiervoor ontvang je een aparte mail met een factuur. Let op: deze ontvang je op een later tijdstip en is afkomstig van de Sportraad. Bij aanmelding ga je akkoord met de kosten. Wij rekenen middels de aanmelding op je komst. Ben je toch verhinderd, laat het dan tijdig weten.