Activiteiten

Training PR & Communicatie

Locatie: Emotion 13,
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 18 sep. 2019 t/m 25 sep. 2019
Type: Training
Bijdrage: Geen bijdrage (€15.00)
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Training PR & Communicatie

Op de eerste avond van deze training leer je hoe je jouw vereniging beter onder de aandacht kunt brengen van bezoekers, vrijwilligers en sponsoren. Waar staat jouw vereniging voor? Hoe formuleer je een boodschap? Ook besteden we aandacht aan het schrijven van een persbericht, omgaan met de pers en de verschillende communicatiemiddelen die je kunt inzetten. De tweede avond staat in het teken van online media. Denk dan aan digitale nieuwsbrieven, websites en social media. De training bestaat voor een deel uit praktijkopdrachten die je direct in jouw vereniging kunt toepassen.

Over de trainer
De training wordt gegeven door Marc Ankersmid van communicatiebureau Emotion. Marc geeft deze training al jarenlang met succes, op geheel eigen wijze en met een schat aan ervaring en voorbeelden. Je wordt met een goeie kop koffie ontvangen in het inspirerende kantoor van Emotion.

LET OP: GEWIJZIGDE TRAININGSDATA

Data
- woensdag 18 september 2019 van 19.30-22.00 uur
- woensdag 25 september 2019 van 19.30-22.00 uur

Locatie

Emotion, Schumanpark 13 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 15,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.