Activiteiten

Training Penningmeester

Locatie: BOON Accountants, Christiaan Geurtsweg 1, 7335 JV Apeldoorn
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 04 mrt. 2019 t/m 01 apr. 2019
Type: Training
Bijdrage: Eenmalige bijdrage (€15.00)
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Training Penningmeester

Ben jij de penningmeester binnen de vereniging? Of ga je dit worden? Maak dan samen met collega-penningmeesters gebruik van drie verdiepingsavonden in maart en april.

Financiële verantwoording, de staat van baten en lasten, de statuten, de rol binnen het bestuur, de kascommissie. Dit zijn zomaar een aantal onderwerpen waar iedere penningmeester mee te maken heeft. Tijdens de training Penningmeester zal op deze en vele andere onderwerpen op een praktische wijze worden ingegaan. Tevens is er veel ruimte voor intervisie. De training is interessant voor zowel de ervaren als de beginnende (aspirant)penningmeester van iedere vereniging. Dus meld je nu aan.

Data
- maandag 4 maart van 19.30-21.30 uur
- maandag 18 maart van 19.30-21.30 uur
- maandag 1 april van 19.30-21.30 uur

Locatie
Boon, Accountants Belastingadviseurs B.V., Christiaans Geurtsweg 1 Apeldoorn

Over de trainers
De training wordt gegeven door Rianne de Wilde-Stokhof en Nina Wolfswinkel, beiden werkzaam voor BOON Accountants Belastingadviseur. In het vernieuwde pand van BOON zullen putten zij de kennis niet alleen vanuit hun dagelijks werk, maar zeker ook vanuit de ervaring als vrijwilliger bij de eigen vereniging.

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 15,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.