Activiteiten

Training Krachtig Besturen

Locatie: Stimenz, Brinklaan 268, Apeldoorn
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 07 nov. 2019 t/m 21 nov. 2019
Type: Training
Bijdrage: Eenmalige bijdrage (€15.00)
Tijd: 19.30 - 22.15 uur
Training Krachtig Besturen

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en organisatie. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur.

Wat kun je verwachten?
Tijdens twee interactieve, inspirerende avonden krijg je inzicht op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten. Er is aandacht voor persoonlijk leiderschap, veranderstrategieën, communicatie en groepsdynamica. We behandelen diverse interventie-instrumenten om ontwikkeling en verandering te initiëren. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.

Data
Donderdag 7 en 21 november

Over de trainer
Frank Hoes is trainer, coach en adviseur op het gebied van leiderschap en organisatie-ontwikkeling. Hij krijgt er werkelijk waanzinnig veel energie van wanneer hij beweging bij mensen, groepen en organisaties realiseert. Daarom zet hij zich al 15 jaar in om directeuren, bestuurders en managers in de (semi-) publieke sector te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling (zie www.frankhoes.nl).

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. De kosten zijn € 15,- p.p. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur. Let op: deze ontvang je op een later tijdstip en is afkomstig van de Sportraad. Bij aanmelding ga je akkoord met de kosten. Wij rekenen middels de aanmelding op je komst. Ben je toch verhinderd, laat het dan tijdig weten.