Activiteiten

Theatergroep voor mensen met en zonder beperking: cursisten gezocht

Locatie: Zie omschrijving activiteit ,
Groepering: Activiteiten
Datum: 22 jan. 2018 t/m 31 mei 2018
Type: Cursus
Bijdrage: Geen bijdrage
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Theatergroep voor mensen met en zonder beperking: cursisten gezocht

Na een reeks van vijf succesvolle edities kan een vervolg niet uitblijven: vanaf maandag 22 januari 2018 kun je weer mee zingen en acteren in bij Gigant (voorheen Markant). Inmiddels heeft de groep laten zien dat deze cursus - die geïnspireerd is op de televisieserie ‘Het Schaep met de vijf pooten’ – leidt tot mooi en aansprekend theater.
Acteren, improvisatie, beweging en muziek zijn de ingrediënten waar de groep onder leiding van 2 docenten aan de slag gaat.

Het Schaep werkt met Nederlandse liedjes en rondom deze liedjes worden gezamenlijk scènes en sketches gemaakt. In 12 repetities werken we toe naar een leuke eindpresentatie voor vrienden en bekenden. De lessen en de presentatie vinden plaats in het de theaterzaal van Markant, De Walvis. Mogelijk wordt er gepresenteerd op een café-achtige locatie, dit is afhankelijk van het maak-proces.

De docenten van deze cursus zijn:

Jeroen Voorhorst (studeerde muziektheater aan het aan het Conservatorium in Arnhem en was solist in diverse producties) en

Nienke Goossens (Studeerde dans en bewegings expressie, en is ook werkzaam bij Theaterwerkplaats Kazou voor jongeren met autisme die van een uitdaging houden).

Het Apeldoornse Schaep is voor mensen met en zonder beperking. Dit gaat uitstekend samen in één productie vooral omdat "we uitgaan van anekdotes en wekelijkse bezigheden, die vertalen we naar een toneelstuk. Maar…uiteindelijk bepaalt de groep hoe de voorstelling er uit komt te zien!

Cursusinformatie en aanmelding:

Startdatum 22 januari 2017

Dag: Maandag

Tijd 19:00 - 21:00

Locatie Gigant, De Walvis | Nieuwstraat 379, Apeldoorn

Leeftijd 18 jaar en ouder (minimaal MLK niveau)

Prijs € 93,00

Aantal lessen 12

En om je in te schrijven ga je naar website https://www.markantapeldoorn.nl/cursussen/theatergroep-apeldoornse-schaep/

Let op!!! Deze curus is 12 keer + een eindoptreden. Aangezien de einddatum niet bekend is staat die nu op eind mei. Zodra de einddatum bekend is, wordt het aangepast.