Activiteiten

Special: Wijziging btw-sportvrijstelling 2019, wat zijn de gevolgen voor jouw vereniging?

Locatie: Zie omschrijving activiteit ,
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 26 sep. 2018 t/m 26 sep. 2018
Type: Informatiebijeenkomst
Bijdrage: Eenmalige bijdrage (€20.00)
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Special: Wijziging btw-sportvrijstelling 2019, wat zijn de gevolgen voor jouw vereniging?

De verruiming van de sportvrijstelling btw gaat in per 1 januari 2019. Dit heeft gevolgen voor de btw-aftrek op kosten en investeringen van jouw sportaccommodatie. Tijdens deze bijeenkomst zal deskundige Mike Raafs, tevens aanwezig bij de ALV van de Sportraad in mei 2018, je meenemen in de gevolgen en je van btw-advies voorzien. Aan bod komt o.a.:

- De (financiële) gevolgen van de subsidieregeling voor uw sportstichting, sportvereniging of niet-winstbeogende bv.
- Is het bijvoorbeeld zinvol om een sportstichting of niet-winstbeogende bv op te heffen en wat zijn hiervan de fiscale gevolgen? Of is het juist verstandiger om de sportstichting of niet-winstbeogende bv te handhaven?
- Een eventuele overgangsregeling, afhankelijk of hier op 26 september al informatie over bekend is.

Over de deskundige
Mike Raafs is mede-eigenaar van belastingadvieskantoor Zeker Fiscaal uit Druten: “Ik probeer lastige btw-problemen begrijpelijk te maken en ben altijd op zoek naar praktische oplossingen en btw-besparingen.” Hij is in Apeldoorn betrokken bij de advisering omtrent de btw-sportvrijstelling. Wil je meer weten, ook over het laatste ontwikkelingen in de zomerperiode, kijk dan op www.zekerfiscaal.nl.

Locatie
Accres Apeldoorn
Laan van Westenenk 4, Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging.
De kosten zijn € 20,- p.p. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur. Let op: deze ontvang je op een later tijdstip en is afkomstig van de Sportraad. Bij aanmelding ga je akkoord met de kosten. Wij rekenen middels de aanmelding op je komst. Ben je toch verhinderd, laat het dan tijdig weten.