Activiteiten

Special: Kascommissie

Locatie: BOON Accountants, Christiaan Geurtsweg 1, Apeldoorn
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 17 feb. 2020 t/m 17 feb. 2020
Type: Training
Bijdrage: Eenmalige bijdrage (€20.00)
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Special: Kascommissie

Uit goede wil steek je als betrokken lid je vinger op als tijdens de algemene ledenvergadering een nieuw kascommissielid moet worden gekozen. En dan? Wat moet de kascommissie precies controleren? En welke verantwoordelijkheid heb je als lid van de kascommissie?

Tijdens deze bijeenkomst wordt op dergelijke vragen een antwoord gegeven en wordt het belang van een goede kascommissie uitgelegd. Daarnaast worden handvatten voor de vereniging gegeven over hoe je de kascommissie goed kunt begeleiden. Uiteraard worden ook tips voor de commissieleden besproken. Wat neem je door? Welke vragen stel je aan de penningmeester?

Deze avond komt voort uit de grote vraag die leeft in het verenigingsleven en is van grote toegevoegde waarde voor (nieuwe) kascommissieleden, maar zeker ook voor bestuursleden.

Over de trainer
De bijeenkomst wordt begeleid door Gerrit Veeneman. Gerrit, geboren en getogen Apeldoorner, werkt ruim 30 jaar als accountant en adviseur in het Apeldoornse MKB. Als Senior Accountant is hij werkzaam bij Boon Accountants Belastingadviseurs. In 2017 verzorgde hij deze bijeenkomst ook al eens.

Datum

Maandag 17 februari van 19.30-21.30 uur

Locatie
Boon Accountants Belastingadviseurs B.V., Christiaan Geurtsweg 1 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 20,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.