Activiteiten

Special: Effectief besturen met digitale tools

Locatie: Zie omschrijving activiteit ,
Groepering: Bestuurdersacademie
Datum: 14 mei 2019 t/m 14 mei 2019
Type:
Bijdrage: Geen bijdrage (€20.00)
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Special: Effectief besturen met digitale tools

Met digitalisering kun je bestuurlijk een slag slaan! Bij Omnisportvereniging WSV heeft de afgelopen 2 jaar een bestuurlijke vernieuwingsslag plaatsgevonden in het hoofdbestuur. Mede door gebruik te maken van digitalisering werken de bestuurders en vrijwilligers efficiënt, transparant en zonder hiërarchie. Dennis Wooning, algemeen voorzitter van de vereniging, vertelt over de organisatorische aanpassingen die zijn gedaan. Vervolgens maak je uitgebreid kennis met het digitale systeem Trello, dat voor de vereniging van grote toegevoegde waarde is om makkelijk en helder te communiceren. Daarnaast wordt stilgestaan bij andere systemen. Na kennis te hebben gemaakt, ga je tijdens de avond gelijk al aan de slag met het gebruik van effectief besturen.

Tijdens de Inspiratieavond van de Bestuurdersacademie in februari 2018 heeft Dennis al kort de nodige bestuurders kennis laten maken met de werkwijze. Wegens de vele positieve reacties wordt deze uitgebreidere Special aangeboden.

Over de deskundige
Dennis Wooning is algemeen voorzitter van Omnisportvereniging WSV. Daarnaast is hij als Business Developer Cards & eServices bij ABN AMRO dagelijks op zoek naar nieuwe ontwikkelingen binnen de betaalwereld.

Datum
Dinsdag 14 mei van 19.30-21.30 uur

Locatie
Walterbosch, dependance Jachthoornlaan 15 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je hieronder in. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 20,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.