Skip Navigation
Post | mei 2024 | MaS - Nieuws | 1 min lezen

MaS experience bij Foenix

MaS bij Foenix

In 2023 hebben ruim 60 Apeldoornse jongeren van het voortgezet onderwijs hun maatschappelijke stage bij Foenix verricht. Yvonne van der Toom, HR & Marketing Manager bij Foenix: "Wij ervaren de inzet van de MAS-stagiairs als heel waardevol. Zo kunnen de leerlingen bijvoorbeeld meehelpen in ons logistieke centrum, het sorteercentrum, het repair café, de wasserij of in de kringloopwinkels. Het is mooi om te zien dat zij tijdens deze MAS stage ervaren hoe er bij een social enterprise gewerkt wordt, wat er met herbruikbare producten gebeurt, voordat het in een van onze kringloopwinkels verkocht wordt.


Tegelijkertijd levert de inzet van de MAS-stagiairs voor Foenix "extra handjes" op, waardoor het een win-win situatie is. Kortom, de maatschappelijke stages binnen Foenix bieden jongeren een waardevolle kans om bij te dragen aan een duurzamere en meer sociale samenleving, terwijl zij zelf ook groeien en leren".


Wil jij net als Foenix leerlingen van het middelbaar onderwijs in Apeldoorn de kans geven om een eerste ervaring op te doen in het vrijwilligerswerk? Neem contact op met ons via info@mas-apeldoorn.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
Geen MaS

MaS gestopt i.v.m. corona (update 2 feb ‘21)

| MaS - Nieuws
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, blijkt het in veel gevallen lastig te zijn om de ...
Lees meer
Titel 	Het nieuwe schooljaar is begonnen!

App online voor organisaties

| MaS - Nieuws
Voor de start van de zomervakantie zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe app. Het gedeelte voor ...
Lees meer
Titel 	Het nieuwe schooljaar is begonnen!

Het nieuwe schooljaar is begonnen!

| MaS - Nieuws
Op maandag 31 augustus is het nieuwe schooljaar van start gegaan.
Lees meer